Coaching Wisdom

Verbindt, inspireert en ondersteunt coaches en coachende leidinggevenden

 

 

Coaching Wisdom is een platform voor coaches, therapeuten, coaches in opleiding, coachende leidinggevenden, hulpverleners en hefboommensen die dichter bij hun eigen wijsheid – en die van het grotere geheel en van de mensen die ze begeleiden – willen komen. Om zo nog wijzer het verschil te kunnen maken in deze snel veranderende wereld. Coaching Wisdom verbindt, inspireert en ondersteunt via het aanbieden van workshops, masterclasses, luistercirkels en individuele begeleiding.

Wijzer via workshops & masterclasses

Regelmatig verwelkomen wij een collega. Hij of zij brengt expertise, deelt inzichten en methodieken, prikkelt en traint. Dat kan in de vorm van een workshop van twee uur, of via een masterclass van één of meerdere dagen. Doel is nog wijzer te worden in ons vak … en om ons door elkaar te laten inspireren.

Samen wijzer worden via de Luistercirkel

Vijf keer per jaar komen we online samen rond een thema dat ons als coach bezig houdt. Een luistercirkel is een bijzondere manier van intervisie. Ieder spreekt om beurt vanuit het hart en deelt wat er in hem/haar opkomt. Vertragen, connectie maken met een groter weten, wijsheid delen, groeien in bewustzijn.

Volop impact maken vanuit je missie

Als coach wil je een verschil maken. Op je eigen wijze manier én liefst met brood op de plank. Via Life Whispers begeleid ik je om je missie, doelgroep en aanbod te verhelderen en te aligneren. Zodat je met een helder verhaal en duidelijke focus volop impact kan maken vanuit je missie. Ontdek hier het coaching aanbod.

Kalender

10/01 19u30-21u30: Coaching Wisdom Nieuwjaarsluistercirkel met Sascha Krijger
Wat zet je in 2024 in het licht en wat wordt er dan mogelijk? Wat moet je daarvoor loslaten, liefhebben en met intentie manifesteren?

 

Getuigenissen luistercirkel

 Ik vond het een heel bijzondere ervaring om, los van discussie en dialoog, met open hart te luisteren en te spreken. Inhoudelijk werd de bandbreedte behouden, er werden nieuwe ideeën geuit, er werd verder gebouwd op, … en dat gaf inspiratie en diepgang. Waar je in discussies toch al snel in vernauwing komt, omdat je je gelijk wil halen. Het format bood mij een heel veilige bedding om ook dat wat kwetsbaar is, te delen (met onbekenden). Alles mocht er zijn. Ik neem enkele suggesties mee voor mijn eigen coachpraktijk, en wil zelf een luistercirkel uitproberen. Bedankt!
Erna Sterckx  (Psycholoog en verandercoach)

Praten vanuit je zijn, je inzichten en waarheid over het thema in alle puurheid kunnen delen. Omdat het format geen dialoog toelaat, heb je vanzelf ook meer ruimte om écht te luisteren naar wat de ander zegt en te voelen wat resoneert. Wat je in de volgende ronde dan weer kan inbrengen. Zeer fijne en verdiepende ervaring. 
Vicky De Ceuster (Rustbrenger en loopbaancoach)

Over de organisator

 

Bezieler Peter Plusquin was gedurende 11 jaar co-organisator van het vroegere Coach Café Leuven. Vanuit zijn levensmissie ruimte bieden en wijsheid bevrijden coacht hij via Life Whispers mensen en organisaties naar meer zingeving, richting en drive.