Loopbaanbegeleiding

Je kan bij mij terecht als je op een kruispunt staat in je leven en meer helderheid zoekt over de weg die jij te gaan hebt. Ik breng jouw (verborgen) talenten, passies, drijfveren en dromen in kaart, zodat jouw innerlijk kompas weer helder is. En je beter weet waar je voor te gaan en te staan hebt. Zodat je weer met meer plezier, drive en voldoening aan de slag kan.

 Als zelfstandige en/of werknemer betaal je via de loopbaancheques van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling (VDAB) slechts € 12 per uur.

Ten minste als je:

  • woont en werkt in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • minimum 7 jaar werkervaring hebt als werknemer of zelfstandige
  • het minimum 6 jaar geleden is dat je gebruik maakte van het systeem van loopbaancheques

Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 45 euro voor een loopbaancheque. Contacteer me om te weten of je hiervoor in aanmerking komt. Of boek een vrijblijvend kennismakinggesprek in.

Ik ben een erkend loopbaanbegeleider via de loopbaancentra Facet en Heart@Work. 

Mogelijks herken je je in onderstaande aanmeldingen:

“Druk bezig zijn en veel doen geeft me een perfect alibi om niet naar mezelf te luisteren. Ik ga maar door en door, heb geen tijd om stil te staan. Terwijl er diep van binnen een stem weerklinkt die roept om verandering. Steeds luider en luider.”

“Nu wil ik voluit tot leven komen, in plaats van gewoon voort te doen en er het beste van te maken’.

“Laat ik me het gewoon verder stromen zoals het nu is, ook al geeft het niet de volle voldoening? Of heb ik drastische keuzes te maken? “

“Mijn zaak loopt niet zoals ik het zou willen. Ik heb het gevoel dat ik de hele tijd achter de feiten aanloop en me verlies in al die dingen/mensen die continu om aandacht vragen. Ik voel dat ik anders in mijn zaak heb te staan. Meer richtinggevend, minder ‘micromanagend’; meer vanuit vertrouwen, minder vanuit controle”.

“Wie ben ik nu echt? Wat moet ik met dit leven? Wat is mijn unieke bijdrage aan de wereld? Waar heb ik voor te staan en te gaan? Ik zoek helderheid, richting en houvast.”

“Ik heb zoveel potentieel en talenten waar ik in mijn huidig werk geen blijf mee weet. Ik besef dat ik in een gouden kooi zit, waar ik stilletjes in dood ga. Hoe kan ik meer ruimte geven aan wat me werkelijk bezielt?”

“Ik ga mijn huidige baan echt niet tot aan mijn pensioen blijven doen. Been there / done that. Ik wil alleen nog dingen doen die van betekenis zijn, waar ik echt blij van word en die goed zijn voor de wereld. Maar wat is dat dan en op welke manier kan ik zo’n switch maken? Ik krijg het maar niet helder.”

“Er is veel angst om me heen, alsof de wereld in brand staat. Ik wil een boodschap van vertrouwen, hoop en liefde brengen. Maar dat voelt zo kwetsbaar. Ik zoek richting en vertrouwen.”   

“Ik ben nu vijf jaar bezig als zelfstandige trainer en coach. Ik heb een eigen praktijk en doe op freelance uiteenlopende opdrachten voor diverse klanten. Ik mis de rode draad. Welk ei heb ik nu echt te leggen? En hoe vind ik de durf en het lef om daar volledig voor uit te komen.”

“Hoe geraak ik af van die stemmetjes in mezelf die me doen leven met de handrem op.”

“Ik wil weg uit de onzin van anderen. Voel me gevangen in structuren die me niet meer passen. Ik wil mijn eigen weg gaan, mijn eigen ding doen. En ik vind dat tegelijk heel eng.”

“Mijn burn-out was een echte wake-up call: mijn lijf stopte letterlijk met functioneren en vraagt me om anders in het leven te staan. Minder vanuit moeten en doen, maar vanuit mogen en zijn. Maar ik vind het zo moeilijk om hieraan toe te geven. Ik krijg dan last van schuldgevoelens. Alsof enkel hard werken en dingen perfect doen in mijn woordenboek staan.”   

Loopbaanbegeleiding

Contact

+32 495 18 50 08

Noéstraat 19 - 3360 Bierbeek