Het woord ‘purpose’ staat voor jouw passie, je levensthema, je roeping, je levensdoel, je toegevoegde waarde, je levensmissie.

Het hebben van een heldere purpose werkt als een krachtig leitmotiv, een duidelijke innerlijke driver die je elke dag opnieuw uitnodigt om de beste versie van jezelf te zijn. Het kennen en kunnen benoemen van je persoonlijke purpose brengt je terug in contact met je meest natuurlijke, meest duurzame en meest moeiteloze staat van zijn. En zorgt voor rust, richting, vertrouwen en drive. Als je ten volle je purpose leeft,  gaat er een soort gloed van je uit, en word je een baken van veilige rust van waaruit je anderen inspireert.

Je kan je purpose zien als datgene wat je graag wil doen in je leven. Of als een soort van gemoedstoestand, een manier van leven. Of als jouw unieke skill die je kunt inzetten in alle aspecten van je leven. In die zin is purpose jouw cadeau aan de wereld.

Purpose?

Onze ‘why’

Bij Life Whispers dromen we van een wereld waarin élke mens zijn/haar volle potentieel kan aanboren. En voluit zijn/haar eigen pad en dromen durft te volgen. En moedig en moeiteloos zichzelf kan zijn in flow met leven. Zo creëren we samen een wereld die van betekenis is.

Bio Peter, bezieler van Life Whispers

Als kind en jongvolwassene was Peter Plusquin erg zoekende naar zijn plek in deze wereld. De eerste helft van zijn professionele carrière verliep grillig. Een parcours op de dool, zonder kompas.

Een opleiding tot NLP-master (2005-2006) bracht hem dichter bij zichzelf en bij zijn missie,  die hij toen als volgt  formuleerde: ‘Kennis overdragen aan anderen, zodat zowel de anderen als ikzelf kunnen groeien.’ In lijn daarmee richtte hij het opleidings- en coachingsinstituut ‘Shortcuts’ op, gespecialiseerd in snellezen en effectiever werken. Van 2006 tot 2019 begeleidde hij duizenden professionals in het verhogen van hun persoonlijke effectiviteit. Dit bij honderden bedrijven en organisaties waaronder Proximus, KU Leuven, Belfius, Argenta, Bpost en Colruyt.

Begin 2019 verkocht hij zijn bedrijf. Sindsdien richt hij zich nog uitsluitend op het coachen en trainen op het gebied van purpose, zingeving en leiderschapsontwikkeling

Via coaching brengt Peter je dichter bij je eigen wijsheid. Hij bied je ruimte en helpt je om stil te staan en naar het leven te luisteren. Zodat je de moed en het lef vindt om je ware flow te volgen, leiding te nemen en anderen te inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. Als trainer is hij gespecialiseerd in het ‘purpose driven’ maken van teams en organisaties.

Peter zelf aan het woord:

‘In 2016 haalden de grote purposevragen mij opnieuw in. Wat wil er zich via mij manifesteren? Waar stroomt mijn energie als vanzelf naartoe? Wat is de volgende stap? Ik verdiepte me in zingeving en purpose, onder meer via opleidingen als ‘Coachen op persoons- en zijnsvragen’ bij Jef Clement, ‘The Power of Presence’ bij Robert Dilts, ‘Coachen op missie en identiteit’ bij de Coaching Square. Via de ‘Soul Mission’-training van Alan Seale vond ik de woorden om mijn levensmissie te benoemen: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid’

Ik ben certified Transformational Presence & Leadership Coach (Alan Seale- USA) en erkend als loopbaan- en outplacement coach .

Wat klanten over Peter zeggen:

‘Peter voelde tijdens de sessies feilloos aan waar ik me in mijn proces bevond. De rust en zuiverheid waarmee hij coacht brachten me dichter bij mijn kern. Door de ruimte die hij me gaf, konden blokkades transformeren en vond integratie plaats. Ik voelde zijn vertrouwen in het proces en in mij. Mijn levensmissie ontvouwde zich: ‘Ik heel, door te laten zien.’ Dit was zo’n openbaring voor mij. Doordat ik nu bewuste keuzes maak in lijn met mijn levensmissie, merk ik dat het in mijn leven meer en beter gaat stromen. Ik krijg de mensen, middelen en kansen aangereikt die mij ondersteunen om mijn levensmissie waar te maken. Dankbaar ben ik voor deze transformerende reis met jou, Peter.’
Sushma Ramkhelawan -zaakvoerder Hart for Her (Utrecht)

‘De Purpose workshop is een weldoend bad, waarin je tegelijkertijd inzichten krijgt én de essentie ervaart: welk engagement wil ik zo puur mogelijk in de wereld zetten? Peter brengt dit zonder belerend te worden. Met lef en zonder pretentie. Inspirerend.’
Ludo Keunen – veranderarchitect en zaakvoerder van People Intent (Diest)

Contact

+32 495 18 50 08

Noéstraat 19 - 3360 Bierbeek