Het leven fluistert

Gratis ervaringsworkshop
Wat als je stil zou staan en luisteren?

Dinsdag 18 april van 19u30 tot 21u30

‘Do you talk to Life, or do you let Life talk to you?’ – Alan Seale

Deze workshop nodigt je uit om even stil te staan. En benieuwd te zijn wat het leven jou te vertellen heeft over een onderwerp, situatie en/of thema waar je mee worstelt en graag meer helderheid over wenst. 

Ook leid ik je door een krachtige oefening die meer helderheid zal brengen over je missie, je grootste potentieel en bijdrage.

Wat als je even stil zou staan en luisteren naar wat het leven jou te vertellen heeft? En je antwoorden geeft over hoe je meer flow, vervulling en moedige moeiteloosheid kan ervaren in je leven en werk.

In samenwerking met het loopbaancentrum Heart@Work.

Ontdek je levensmissie en ontwikkel een helder innerlijk kompas

Driedaags live seminar in vol pension

10-12 juli 2023 / De Heerlijckyt van Elsmeren – Bij Diest (België)

De rustgevende omgeving, boeiend gezelschap, lekker eten en een gevarieerd levensmissie programma staan garant voor drie dagen absolute me-time. 

Drie heerlijke ontdekkingsdagen nemen jou mee op een boeiende reis naar je ware zelf. Met geleide visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen nodigen we je uit een diep weten in je wakker te maken, brengen we je bij antwoorden die je nooit had kunnen bedenken.

Stapsgewijs worden de woorden van jouw levensmissie helder, kom je tot rust en ontdek je een hernieuwde richting en drive in jezelf.

Na 3 dagen exploreren, verbinden en genieten ga je huiswaarts met een intern kompas van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven zal staan. Tijdens het programma is er alle ruimte voor stilte bij jezelf, om te verbinden en ook voor persoonlijke begeleiding tussendoor mocht je daar nood aan hebben.

Een heldere levensmissie werkt als een leitmotiv, een duidelijke innerlijke driver die je elke dag opnieuw uitnodigt om de beste versie van jezelf te zijn. Het kennen en kunnen benoemen van je levensmissie brengt je terug in contact met je meest natuurlijke, meest duurzame en meest moeiteloze staat van zijn en flow. En zorgt voor rust, richting, vertrouwen en drive. Als je ten volle je missie leeft, gaat er een soort gloed van je uit, en word je een baken van veilige rust van waaruit je anderen inspireert.

Trainers zijn Peter Plusquin en Sander van Eekelen. Samen schreven zij het boek ‘In 10 stapppen een heldere levensmissie. Leef in lijn met je zijn en maak het verschil‘.