Tarieven

Life Whispers nodigt je uit om even stil te staan.
Om te luisteren naar het fluisteren van je hart, je te herinneren wie je werkelijk bent.
Zodat een diep weten in je wakker wordt dat je vertelt wat je grootste potentieel is.
En welke stappen je in flow met het leven brengen.

Ik breng je tot rust en begeleid je op een innerlijke reis naar je ware essentie. Zo kom je tot heldere antwoorden en inzichten. En ontwikkel je een helder innerlijk kompas van waaruit je jouw essentie tot expressie brengt. En het leven zich vreugdevoller, moeitelozer en volle vertrouwen mag ontvouwen.

Leren luisteren naar wat het leven je te vertellen heeft vraagt tijd, ruimte en engagement.
Daarom werken we met een basispakket van vier sessies van telkens anderhalf tot twee uur.

De frequentie en intensiteit van de begeleiding laten we helemaal afhangen van jouw innerlijk proces. De ene keer zullen de sessies snel op elkaar volgen, een andere keer is het juist goed enige tijd tussen te laten.​​​

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom. Een sessie duurt anderhalf uur met een uitlooptijd van een half uur.

In mijn ideale wereld mag geld geen belemmering.  Daarom werk ik met een prijsvork (prijzen exclusief btw) voor het basispakket van vier sessies met tussentijdse opdrachten en oefeningen:​

€1197

€ 997

€ 697 

Je bepaalt dus zelf wat het je waard is in functie van jouw eigen financiële situatie. Na afronding van een traject kan je jouw bijdrage als je dat wenst herevalueren. Indien bovenstaande tarieven niet haalbaar zijn, stuur me dan een bericht. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Mocht je na één, twee of drie sessies het gevoel hebben al helemaal klaar te zijn, dan stoppen we uiteraard de begeleiding. En maken we een factuur overeenkomstig het aantal opgenomen sessies.

Betalen via loopbaancheques

Elke werknemer of zelfstandige die in Vlaanderen of Brussel woont heeft elke zes jaar recht op zeven uur loopbaanbegeleiding dankzij de loopbaancheques van de VDAB. Op voorwaarde dat je minstens zeven jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd.

Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque. In totaal betaal je via de loopbaancheques dus slechts € 80 voor het hele traject.​

Ik ben erkend als loopbaanbegeleider via het loopbaancentrum Heart@Work.

Contact

+32 495 18 50 08

Noéstraat 19 - 3360 Bierbeek