Purpose & Drive

 

 

Purpose & Drive
Een driedaagse reis naar de essentie van authentiek leiderschap

 

Live seminar in de Heerlijckyt van Elsmeren

24-25 en 26 maart 2024

In dit driedaagse seminar ontdek je je grootste talenten,  je diepste drijfveren, je grootste ‘why’. Voorbij het mentale kom in contact met een intuïtief weten (dat wat je diep van binnen altijd al geweten hebt) over wie je wezenlijk bent en wat je werkelijk te doen staat.

Leiderschap betekent niet de emmer volgooien, maar het vuurtje aansteken. Dit seminar maakt het innerlijke vuur in jou wakker, zodat je over een stevig fundament beschikt en een helder innerlijk kompas van waaruit je anderen kan leiden en inspireren. 

When we know WHY we do what we do, everything falls into place. When we don’t, we have to push things into place.
Simon Sinek

Heldere antwoorden die je niet zomaar kunt bedenken

Na een korte kennismaking en een heldere kadering loodsen we je door een bijzonder gevarieerd programma. We maken gebruik van geleide visualisaties, verhalen, meditatieve technieken en interactieve oefeningen. Door de variatie aan methodieken komen je bij antwoorden die je niet zomaar had kunnen bedenken. Na elke oefening delen we de verworven inzichten met elkaar.

Gaandeweg ontmoet je jezelf en de anderen in de meest pure en zuiverste vorm. En  leer je elkaar op een diepgaande en verstillende manier kennen, voorbij de klassieke chit chat. Zo ontstaat er een sterke connectie en verbinding.

De rustgevende omgeving, het lekkere eten, het boeiende gezelschap en het gevarieerd programma zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Innerlijke rust, vertrouwen en drive

Op het eind van deze driedaagse beschik je over een heldere formulering van jouw persoonlijke Purpose. Welke in je zal doorwerken als een krachtig leitmotiv, een duidelijke innerlijke driver die je elke dag opnieuw uitnodigt om de meest krachtige versie van jezelf te zijn.

Dit zorgt voor innerlijke rust, richting, ruggengraat, vertrouwen en drive. Als je ten volle je Purpose leeft, gaat er een soort gloed van je uit, en word je een baken van veilige rust van waaruit je anderen inspireert. Je neemt je zelfverzekerder je plek in en doet je waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

In het laatste blok creëer je een heldere visie over wie je hebt te zijn als leider en welke stappen je daarin te zetten hebt.

 

Deze driedaagse is voor jou als:

 • Je wil weten wie je wezenlijk bent en waar je bijgevolg voor te gaan en te staan hebt

 • Je je inspirerend vermogen als leider verder wil ontwikkelen
 • Je minder wil micromanagen/brandjes blussen/bezig zijn met de waan met de dag en meer die inspirerende leider wil worden met een heldere visie

 • Je vanuit een diep weten en vertrouwen meer wil kunnen genieten van en in flow zijn met jezelf en het leven

Het aantrekkelijke zit ‘m in de diepere betekenis die je leven krijgt als je je ‘raison d’être’ kent. Het ogenschijnlijk alledaagse wordt een zinvolle ervaring. Bijgevolg:

•    Weet je klaar en duidelijk wat je te doen staat
•    Daalt er rust over je heen en ontstaat er richting en kracht die je helpen keuzes te maken
•    Durf je meer te gaan staan voor jezelf en ‘ervoor te gaan’
•    Zal je het leven als meer vervullend ervaren; je krijgt steeds meer het gevoel dat je jouw hoogste potentieel leeft
•    Gaan de dingen makkelijker en met meer plezier in je leven

Dit seminar geeft je ruggengraat, richting en drive om mee het verschil te maken in deze snel veranderende wereld. 

‘‘Dit seminar gaf me ' a clear vision of my purpose". Openend, verbindend en richtinggevend. Hands-on oefeningen met resultaat. Mijn kompas is helder nu & 'I just have to follow the flow' .

– Jens (deelnemer zomerseminar 2022)  –

“Een formidabele, onverwacht krachtige en wonderbaarlijke tocht. Een spirituele maar niet-zweverige driedaagse met heel diverse en verrassende oefeningen, begeleid op een pragmatische, sympathieke en pragmatische manier door een fantastisch duo.”

– Jan (deelnemer zomerseminar 2022) –

“Je herkent in Peter een zeer ervaren trainer en coach die snel weet door te dringen tot waar het in essentie om gaat. Hij heeft het vermogen jou op een diepe laag aan te raken en wijsheid op te laten komen en vervolgens opzij te stappen en het proces de ruimte te geven, terwijl hij er toch bij is. Dat is wat mij betreft ware dienstbaarheid!”

– Meike Hornstra (deelnemer zomerseminar 2023) –

The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away.

– Pablo Picasso

Praktische info 24-25 en 26 maart 2023

 • Live seminar in het prachtige kasteeldomein De Heerlijckyt van Elsmeren bij Diest (België)

 • 3 opeenvolgende dagen

 • Van zondag 24 t.e.m. dinsdag 26 maart 2024

 • We starten op zondag 24/3 om 9u30 en eindigen op dinsdag 26/3 ten laatste om 17u30.

 • 3 dagen absolute me-time. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van deze verbindende plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik vooruit mee(r) van betekenis zijn in onze snel veranderende wereld.

 • Prijs: je boekt deze driedaagse voor

  • € 995 exclusief btw (zelfstandigen en bedrijven) / 100 vroegboekkorting bij aanmelding voor 31/12/2023 = € 895 

   Dit is exclusief twee overnachtingen in vol pension (*). Reken hiervoor op een kost van: 

   • € 288,05 excl. btw in een gedeelde meerpersoonskamer.

   • € 356,55 excl. btw in een single kamer

   • € 235,05 excl. btw voor kampeerders/thuisslapers inclusief ontbijt

   (*) inclusief 2 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x vieruurtjes,  2 x diner, koffie, thee, drankjes uit de koelkast – exclusief avondconsumpties in de bar

   De reservering van de kamers doe je rechtstreeks bij het seminariecentrum De Heerlijckyt via een aparte link die je na inschrijving ontvangt.

Klaar voor een heldere Purpose & Drive?

Klik hieronder op inschrijven en afrekenen.

Dit seminar ligt helemaal in lijn met de grotere Why van de Heerlijckyt

“With the world at a tipping point we need more conscious leaders
Body, hearts and souls in alignement for what truly matters.”

Bekijk de video met daarin de missie van de Heerlijckyt.

Ex-deelnemers aan onze levensmissie trainingen stellen het zo: 

“Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven en de mensen om me heen. En dat geeft immens veel RUST.”
Jan Frederik Léger – oprichter en zaakvoerder van het IT-bedrijf Kapernikov ​

“Je purpose kennen geeft richting, kracht en zelfvertrouwen. De trainers hebben een fantastische missie, brengen rust, inspiratie, inzicht en coachen naar een bruikbaar en veelbelovend resultaat.”
Anja Van Steen, welzijnscoach

Over de trainers

Peter Plusquin is Purpose coach en trainer. Via coaching biedt hij ruimte zodat mensen dichter bij hun eigen wijsheid komen en nodigt hij hen uit hun innerlijk leiderschap op te nemen. Zodat ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leiding nemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. 

Peter zelf aan het woord:  Ik word al heel mijn leven getriggerd door De Grote Vragen. Waarom zijn we? Is er een groter doel? Wat heb ik hier op aarde werkelijk te doen? Hoe kan ik optimaal bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en aan die van onze planeet? De laatste jaren kwamen steeds meer antwoorden naar me toe. Ik leerde vertragen, maakte tijd voor stilte. Leerde te luisteren naar mijn eigen stem. Niet die van mijn hoofd, maar die van mijn hart. En zo kwamen de woorden voor mijn levensmissie: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid.’ 

Een heldere levensmissie zorgt ervoor dat je (van jezelf!) meer van jezelf kan en mag laten zien in deze wereld .
– Peter – 

Gabriella van Rooij is trainer en facilitator bij de Alan Seale Foundation, die ze in 2010 oprichtte. Doel van haar werk is het gedachtengoed van Alan Seale rond Transformational Presence & Soul Mission te ondersteunen en verder uit te dragen.

Gabriëlla zelf aan het woord: “Na 32 arbeidzame jaren verkochten wij ons familiebedrijf en stond de weg open om mijn interesse voor “wat ons als mens drijft” te gaan onderzoeken. Op dat pad kwam ik in 2007 de Amerikaan trainer Alan Seale tegen, organiseerde voor hem en nam deel aan de 1ste Soul Mission*Life Vision workshop in Nederland. Mijn Soul Missie is inspireren en verbinden.”

Een duidelijk doel hebben is een van de grootste geschenken die we onszelf en anderen kunnen geven. Weten wie we zijn, waarom we hier zijn en een visie hebben over hoe we dat doel kunnen naleven, is een belangrijke sleutel tot een vervullend en bevredigend leven.

Weten wie we zijn, waarom we hier zijn en een visie hebben over hoe we dat doel kunnen naleven, is een belangrijke sleutel tot een vervullend en bevredigend leven.
– Gabriella – 

Bonus

Als deelnemer ontvang je het boek ‘In 10 stappen een heldere levensmissie’

Bij het boek hoort ook een online toolkit.
Deze bevat enkele oefeningen en geleide visualisaties.

Klaar voor een heldere Purpose & Drive

Klik hieronder op inschrijven en afrekenen.

Waarom we doen wat we doen…

1. Omdat de wereld dan beter werkt.
Hoe bewuster je bent van je eigen unieke  bijdrage, hoe groter je impact zal zijn. Als jij als mens, leider, coach, begeleider of ondernemer op een bewustere manier in de wereld aanwezig zal zijn, verandert de wereld.

2. Omdat we niet anders kunnen. Het voelt alsof het werk dat we doen groter is dan onszelf. Alsof het ons aanstuurt, gids, begeleidt, influistert wat nu aan de orde is.  

Wat anderen vertellen: 

Als je thuis wilt komen bij jezelf en je wilt laten leiden door wie je ten diepste bent om van daaruit jouw unieke bijdrage te kunnen leveren, dan raad ik de Purpose en Drive training van harte aan. Prachtig, krachtig, diepgaand en verrijkend. Er zat een mooie opbouw in. Heel mooi hoe door de afwisselende werkvormen steeds weer op een andere manier onbewuste informatie dieper weten beschikbaar kwam.
Meike Hornstra

En absolute MUST DO! Het levensmissie seminar bracht me helderheid, vertrouwen, kompas, rust, bevestiging, kracht, moed en een actieplan? De trainers inspireren je om de beste versie van jezelf te worden en te zijn en zetten aan tot actie.”
Valerie Crauwels

Contact

+32 495 18 50 08

Noéstraat 19 - 3360 Bierbeek