Een helder innerlijk kompas

 

 

Innerlijke rust, richting, drive en vertrouwen om te doen waar je voor gekomen bent

Live seminar in de Heerlijckyt van Elsmeren

 

10-11 en 12 juli 2023

Het leven fluistert, verheldert je pad en nodigt je uit ten volle te leven. Wat als je even stil zou staan en luisteren?

De rustgevende omgeving, boeiend gezelschap, lekker eten en een gevarieerd  programma staan garant voor drie dagen absolute me-time. Stapsgewijs kom je tot rust, word je innerlijk kompas en de woorden van je levensmissie helder,  en ontdek je een hernieuwde richting en drive in jezelf.

Drie heerlijke ontdekkingsdagen nemen jou mee op een boeiende reis naar je ware zelf. Met geleide visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen nodigen we je uit een diep weten in je wakker te maken, brengen we je bij antwoorden die je nooit had kunnen bedenken.

Na 3 dagen exploreren, verbinden en genieten ga je huiswaarts met een helder innerlijk kompas van waaruit je moeitelozer, vreugdevoller en met meer vervulling in het leven zal staan. Tijdens het programma is er alle ruimte voor stilte bij jezelf, om te verbinden en ook voor persoonlijke begeleiding tussendoor mocht je daar nood aan hebben.

Een heldere levensmissie in maximum zes woorden

Het gevarieerde programma in combinatie met de persoonlijke begeleiding helpen je herinneren wie je wezenlijk bent. In plaats van je af te vragen waarom het leven jou niet geeft wat je verwacht, stellen we je vragen als:

– Wat verwacht het leven van jou?

– Waar nodigt het jou toe uit?

– Welke nieuwe mogelijkheden openen zich als je ruimte maakt voor het diepe weten in jou?

Stap voor stap vergroot je je bewustzijn van wie je ten diepste bent en kom je in contact met die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je ware potentieel is. Zo kom je tot de formulering van jouw unieke levensmissie, in maximaal 6 woorden, als een helder innerlijk kompas.

Innerlijke rust, sprankel en flow

​Als de woorden van je levensmissie helder zijn, neem je zelfverzekerder je plek in en doe je waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen. Zodat je in de eerste plaats dienend mag zijn aan jezelf en van daaruit automatisch aan het grotere geheel.

Deze driedaagse is voor jou als:

 • Je behoefte hebt aan Me-time, herbronnen, terug thuis te komen bij jezelf

 • Je helemaal tot leven wil komen in plaats van gewoon voort te doen en er het beste van maken
 • Je de passie en het potentieel dat in jou borrelt vorm en richting wil geven

 • Je op een kruispunt staat in je leven en ernaar verlangt iets anders te doen, iets dat je meer vervult, van meer betekenis is…

 • Je op zoek bent naar helderheid, over wie je bent en je volgende stap.

 • Je vanuit een diep weten en vertrouwen meer wil kunnen genieten van en in flow zijn met het leven

Het aantrekkelijke zit ‘m in de diepere betekenis die je leven krijgt als je je levensmissie kent. Het ogenschijnlijk alledaagse wordt een zinvolle ervaring. Bijgevolg:

•    Weet je klaar en duidelijk wat je te doen staat
•    Daalt er rust over je heen en ontstaat er richting en kracht die je helpen keuzes te maken
•    Durf je meer te gaan staan voor jezelf en ‘ervoor te gaan’
•    Zal je het leven als meer vervullend ervaren; je krijgt steeds meer het gevoel dat je jouw hoogste potentieel leeft
•    Gaan de dingen makkelijker en met meer plezier in je leven

Dit seminar geeft je ruggengraat, richting en drive om mee het verschil te maken in deze snel veranderende wereld. 

‘‘Dit seminar gaf me ' a clear vision of my purpose". Openend, verbindend en richtinggevend. Hands-on oefeningen met resultaat. Mijn kompas is helder nu & 'I just have to follow the flow' .

– Jens (deelnemer zomerseminar 2022)  –

‘De begeleiders zijn buitengewoon. Gedreven, ervaren, liefdevol, professioneel en geduldig. Dat en de prachtige omgeving maakte dat ik me helemaal kon ontspannen. Ik kreeg verrassende antwoorden en nieuwe heldere inzichten over hoe ik verder ga.’

-Cecile (deelnemer zomerseminar 2022)-

“Een formidabele, onverwacht krachtige en wonderbaarlijke tocht. Een spirituele maar niet-zweverige driedaagse met heel diverse en verrassende oefeningen, begeleid op een pragmatische, sympathieke en pragmatische manier door een fantastisch duo.”

– Jan (deelnemer zomerseminar 2022) –

"Je gaat naar huis met concrete eerste stappen. Een mooi begin van het vormgeven en vooral belichamen van je eigen levensmissie.'

– Eef (deelnemer zomerseminar 2022) –

Praktische info 10-12 juli 2023

 • Live seminar in het prachtige kasteeldomein De Heerlijckyt van Elsmeren bij Diest (België)

 • 3 opeenvolgende dagen

 • Van maandag 10 t.e.m. woensdag 12 juli 2023

 • We starten op maandag 10/7 om 9u30 en eindigen op woensdag 12/7 ten laatste om 17u30.

 • 3 dagen absolute me-time. Reflecteren, bezinnen, helderheid creëren. Maar ook genieten van deze verbindende plek, het lekkere eten, inspirerend gezelschap. Met frisse energie, vertrouwen en een krachtige blik vooruit mee(r) van betekenis zijn in onze snel veranderende wereld.

 • Prijs: je boekt deze driedaagse voor

  • € 995 exclusief btw (zelfstandigen en bedrijven) / 100 vroegboekkorting bij aanmelding voor 15/05/2023 = € 895 

  • € 695 inclusief btw (particulieren) /– € 60 vroegboekkorting bij aanmelding voor 15/05/2023 = € 635.


   Dit is exclusief twee overnachtingen in vol pension (*). Reken hiervoor op een kost van: 

   • € 288,05 excl. btw in een gedeelde meerpersoonskamer.

   • € 356,55 excl. btw in een single kamer

   • € 235,05 excl. btw voor kampeerders/thuisslapers inclusief ontbijt

   • Je kan ook extra nachten boeken en er zo bijvoorbeeld een hele week van maken.

   (*) inclusief 2 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x vieruurtjes,  2 x diner, koffie, thee, drankjes uit de koelkast – exclusief avondconsumpties in de bar

   De reservering van de kamers doe je rechtstreeks bij het seminariecentrum De Heerlijckyt via een aparte link die je na inschrijving ontvangt.

Klaar om je missie te ontdekken?

Klik hieronder op inschrijven en afrekenen.

Dit seminar ligt helemaal in lijn met de Why van de Heerlijckyt

“With the world at a tipping point we need more conscious leaders
Body, hearts and souls in alignement for what truly matters.”

Bekijk de video met daarin de missie van de Heerlijckyt.

Ex-deelnemers aan onze levensmissie trainingen stellen het zo: 

“Ik ben nu bewust van wat mijn belangrijkste bijdrage is in dit leven en aan het leven en de mensen om me heen. En dat geeft immens veel RUST.”
Jan Frederik Léger – oprichter en zaakvoerder van het IT-bedrijf Kapernikov ​

“Je levensmissie kennen geeft richting, kracht en zelfvertrouwen. Doordat mijn levensmissie duidelijk is voel ik me meer geaard en is er duidelijkheid over welke acties ik vanaf nu verder kan gaan zetten. De trainers hebben een fantastische missie, brengen rust, inspiratie, inzicht en coachen naar een bruikbaar en veelbelovend resultaat.”
Anja Van Steen, welzijnscoach

Over de trainers

Peter Plusquin is Purpose coach en trainer. Via coaching biedt hij ruimte zodat mensen dichter bij hun eigen wijsheid komen en nodigt hij hen uit hun innerlijk leiderschap op te nemen. Zodat ze in hun eigen unieke verhaal durven stappen, leiding nemen en anderen inspireren om van de wereld een meer zinvolle, menselijke en duurzame plek te maken. 

Peter zelf aan het woord:  Ik word al heel mijn leven getriggerd door De Grote Vragen. Waarom zijn we? Is er een groter doel? Wat heb ik hier op aarde werkelijk te doen? Hoe kan ik optimaal bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en aan die van onze planeet? De laatste jaren kwamen steeds meer antwoorden naar me toe. Ik leerde vertragen, maakte tijd voor stilte. Leerde te luisteren naar mijn eigen stem. Niet die van mijn hoofd, maar die van mijn hart. En zo kwamen de woorden voor mijn levensmissie: ‘Ik bied ruimte en bevrijd wijsheid.’ 

Een heldere levensmissie zorgt ervoor dat je (van jezelf!) meer van jezelf kan en mag laten zien in deze wereld .
– Peter – 

Een heldere levensmissie zorgt ervoor dat je stevig staat en doorbraken realiseert op gebieden waar je jezelf terug houdt.
– Sander – 

Sander van Eekelen is sociaal psycholoog, transformationeel leiderschapscoach en eigenaar van ShiftsHappen. Eerder schreef Sander het boek ‘In 10 stappen Intuïtief Coachen’. In zijn coachtrajecten helpt hij mensen om hun levensmissie te ontdekken en zich bewuster van zichzelf te worden en doorbraken te realiseren op gebieden waar ze zichzelf terug houden. Sander is gecertificeerd door Alan Seale (internationaal Presence en Leadership coach, spreker en auteur) en draagt via zijn werk het gedachtengoed en de trainingen van Alan verder uit. 

Sander zelf aan het woord: Door Bij Alan een intensief coachtraject te volgen, kwam ik meer en meer in contact met mijn eigen innerlijke bron. Zo ontwikkelde ik gaandeweg mijn intuïtieve vermogens en zocht ik de antwoorden niet langer buiten mezelf. Mijn levensmissie is ‘ik nodig mensen uit tot heelheid’. Dit houdt voor mij in dat ik mensen uitnodig hun gehele zelf te omarmen, zowel de kwaliteiten en talenten als de schaduwkanten. Om van daaruit het leven vollediger te leven, vanuit rust en zelfvertrouwen.

Gabriella van Rooij is trainer en facilitator bij de Alan Seale Foundation, die ze in 2010 oprichtte. Doel van haar werk is het gedachtengoed van Alan Seale rond Transformational Presence & Soul Mission te ondersteunen en verder uit te dragen.

Gabriëlla zelf aan het woord: “Na 32 arbeidzame jaren verkochten wij ons familiebedrijf en stond de weg open om mijn interesse voor “wat ons als mens drijft” te gaan onderzoeken. Op dat pad kwam ik in 2007 de Amerikaan trainer Alan Seale tegen, organiseerde voor hem en nam deel aan de 1ste Soul Mission*Life Vision workshop in Nederland. Mijn Soul Missie is inspireren en verbinden.”

Een duidelijk doel hebben is een van de grootste geschenken die we onszelf en anderen kunnen geven. Weten wie we zijn, waarom we hier zijn en een visie hebben over hoe we dat doel kunnen naleven, is een belangrijke sleutel tot een vervullend en bevredigend leven.

Weten wie we zijn, waarom we hier zijn en een visie hebben over hoe we dat doel kunnen naleven, is een belangrijke sleutel tot een vervullend en bevredigend leven.
– Gabriella – 

Bonus

Als deelnemer ontvang je het boek ‘In 10 stappen een heldere levensmissie’

Bij het boek hoort ook een online toolkit.
Deze bevat enkele oefeningen en geleide visualisaties.

Klaar om je missie te ontdekken?

Klik hieronder op inschrijven en afrekenen.

Waarom we doen wat we doen…

1. Omdat de wereld dan beter werkt.
Hoe meer mensen hun levensmissie volledig tot uitdrukking brengen, hoe beter de wereld werkt. Hoe bewuster je bent van je eigen unieke  bijdrage, hoe groter je impact zal zijn. Als jij als mens, leider, coach, begeleider of ondernemer op een bewustere manier in de wereld aanwezig zal zijn, verandert de wereld.

2. Omdat we niet anders kunnen. Het voelt alsof het werk dat we doen groter is dan onszelf. Alsof het ons aanstuurt, gids, begeleidt, influistert wat nu aan de orde is.  

Wat anderen vertellen: 

Als je thuis wilt komen bij jezelf en je wilt laten leiden door wie je ten diepste bent om van daaruit jouw unieke bijdrage te kunnen leveren, dan raad ik de Levensmissie training van harte aan. Prachtig, krachtig, diepgaand en verrijkend. Er zat een mooie opbouw in. Heel mooi hoe door de afwisselende werkvormen steeds weer op een andere manier onbewuste informatie dieper weten beschikbaar kwam.
Meike Hornstra

En absolute MUST DO! Het levensmissie seminar bracht me helderheid, vertrouwen, kompas, rust, bevestiging, kracht, moed en een actieplan? De trainers inspireren je om de beste versie van jezelf te worden en te zijn en zetten aan tot actie.”
Valerie Crauwels

Contact

+32 495 18 50 08

Noéstraat 19 - 3360 Bierbeek