Laat het leven zich moeiteloos door jou ontvouwen

 

 

Life whispers Coaching is voor jou als je meer flow wil ervaren in je leven en werk. 

Mogelijks sta je op een kruispunt in je leven, krijg je de volgende stap niet helder en blijf je rondjes draaien in je hoofd.

Tegelijk voel en hoor je een immens potentieel in jezelf dat vraagt om geleefd te worden.

 

Ik begeleid je om de meest natuurlijke versie van jezelf te mogen, kunnen en durven zijn.

Zodat jij je essentie tot expressie brengt en het leven zich moeiteloos door jou kan ontvouwen, in lijn met wie je wezenlijk bent.

Laat de leider in jou opstaan, word een co-creatieve partner van het grotere verhaal dat in je schuilt.

En ervaar meer innerlijke rust, zingeving, plezier en vrijheid…

Ontdek de coachingformules

Geef woorden aan jouw levensmissie

Ontdek een hernieuwde drive in jezelf en doe waar je voor gekomen bent.

Leef je levensmissie, wees de verandering

Maak een plan, zet stappen en wees de verandering die je in de wereld wil zien.

Voorbij je angst, leef in flow met het leven

Maak ruimte voor het leven dat door jou wil stromen.

Geef woorden aan je levensmissie

In dit traject nodig ik je uit te luisteren naar het fluisteren van je hart. Ik neem je mee op een innerlijke ontdekkingstocht die je in contact brengt met die parels van wijsheid die je precies vertellen wat je ware potentieel is.

Stap na stap komen we bij de formulering van jouw unieke levensmissie, in maximaal 6 woorden, als een helder innerlijk kompas.

Als je levensmissie helder is, ontdek je een hernieuwde drive in jezelf. En sta je vreugdevoller en met meer vervulling in het leven. Alles lijkt op zijn plaats te vallen en jouw vuurtje gaat branden. Je neemt zelfverzekerder je plek in en doet waarvoor je gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen. Je beschikt over een intern referentiepunt, en formuleert nieuwe doelen. Je maakt bewuste keuzes en als vanzelf inspireer je anderen. En draag je vanuit jouw specifieke gaven, talenten en passies bij aan iets wat groter is dan jijzelf.

Gedragen door het leven ervaar je een diepe innerlijke rust en vertrouwen

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking van 45′ via Zoom.

Een heldere levensmissie geeft je innerlijke rust, richting, ruggengraat en drive om volop mee het verschil te maken in deze snel veranderende wereld. En brengt je in flow met het leven.
– Peter Plusquin – 

Wat krijg je?

4 sessies van 1,5 tot 2 uur in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

Leef je levensmissie, wees de verandering

Met luchtkastelen bouw je geen betere wereld.

In deze module vertaal je jouw levensmissie naar een wervend verhaal. Ik ondersteun je om leiderschap op te nemen en zelf de katalysator te zijn van de verandering die je in je leven en in de wereld wil zien. Samen gaan we op zoek naar gepaste manieren om je levensmissie vorm te geven. Stapsgewijs ontvouwt zich een plan van aanpak en zet je de eerste stappen. 

Bij zelfstandige ondernemers werken we eveneens rond ideale doelgroep, aanbod, prijssetting, branding en marketing.

Wil je volop impact genereren vanuit je levensmissie? Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvende kennismaking van ’45 via Zoom.

 

 

 

Words may inspire, but only action creates change.
– Simon Sinek​ – 

Wat krijg je?

Sessies op maat in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

Voorbij je angst, leef in flow met het leven

Je plek innemen en zeggen “dit is waar ik voor sta, dit is wat ik wereld te bieden heb” is voor velen een behoorlijk enge en kwetsbare stap. Enerzijds voel je dat je klaar bent om een volgende stap te zetten. Je missie en plannen zijn helder. Maar iets verhindert je om voluit te gaan. Oude patronen houden je in hun greep en het voelt alsof de beklemming letterlijk in je lijf verankerd zit.
In deze module help ik je om voorbij je angst, ruimte te maken voor het leven dat door jou wil stromen. Zo ontwikkel je steeds meer vertrouwen en kom je in flow met het leven.

Je ervaart dat de problemen en uitdagingen waar je voor komt te staan boodschappen zijn waar je naar mag luisteren, als richtingaanwijzers die je uitnodigen je ware potentieel te leven. Zo leer je bewust lessen te trekken uit de spiegels die het leven je aanbiedt, de strijd los te laten en moedig aanwezig te zijn.  Verbonden met de intelligentie van je lichaam ga je steeds bewuster en actiever meebewegen en openen er zich deuren die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontdekt het potentieel in gelijk welke situatie en draagt als vanzelf bij aan wat zich op grotere schaal, collectief ontvouwt.

Wil je voorbij oude patronen voluit ‘in flow met het leven’ leven? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Een probleem is niet iets dat opgelost moet worden, maar een boodschap waar je naar kunt luisteren.
– Alan Seale​ – 

Wat krijg je?

Sessies op maat in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven) of online via Zoom.

Voor wie?

Mogelijks herken je je in onderstaande aanmeldingen:

“Druk bezig zijn en veel doen geeft me een perfect alibi om niet naar mezelf te luisteren. Ik ga maar door en door, heb geen tijd om stil te staan. Terwijl er diep van binnen een stem weerklinkt die roept om verandering. Steeds luider en luider.”

“Nu wil ik voluit tot leven komen, in plaats van gewoon voort te doen en er het beste van te maken’.

“Wie ben ik nu echt? Wat moet ik met dit leven? Wat is mijn unieke bijdrage aan de wereld? Waar heb ik voor te staan en te gaan? Ik zoek helderheid, richting en houvast.”

“Ik heb zoveel potentieel en talenten waar ik in mijn huidig werk geen blijf mee weet. Ik besef dat ik in een gouden kooi zit, waar ik stilletjes in dood ga. Hoe kan ik meer ruimte geven aan wat me werkelijk bezielt?”

“Ik ga mijn huidige baan echt niet tot aan mijn pensioen blijven doen. Been there / done that. Ik wil alleen nog dingen doen die van betekenis zijn, waar ik echt blij van word en die goed zijn voor de wereld. Maar wat is dat dan en op welke manier kan ik zo’n switch maken? Ik krijg het maar niet helder.”

“Er is veel angst om me heen, alsof de wereld in brand staat. Ik wil een boodschap van vertrouwen, hoop en liefde brengen. Maar dat voelt zo kwetsbaar. Ik zoek richting en vertrouwen.”   

“Ik wil weg uit de onzin van anderen. Voel me gevangen in structuren die me niet meer passen. Ik wil mijn eigen weg gaan, mijn eigen ding doen. En ik vind dat tegelijk heel eng.”

“Mijn burn-out was een echte wake-up call: mijn lijf stopte letterlijk met functioneren en vraagt me om anders in het leven te staan. Minder vanuit moeten en doen, maar vanuit mogen en zijn. Maar ik vind het zo moeilijk om hieraan toe te geven. Ik krijg dan last van schuldgevoelens. Alsof enkel hard werken en dingen perfect doen in mijn woordenboek staan.”   

Vragen waar mensen vaak mee komen:

 • Wie ben ik in nu echt?
 • Wat is mijn roeping en richting?
 • Hoe hervind ik mijn innerlijk drive en kracht?
 • Hoe kan ik meer mijn eigen flow volgen, in plaats van die van anderen?
 • Wat is mijn grootste bijdrage aan mezelf, de mensen om me heen en het grotere geheel?
 • Wat in mezelf mag nu eindelijk meer ruimte krijgen?
 • Wat ik heb bijgevolg ik los te laten?
 • Hoe kan ik meer ontspannen in en vertrouwen op het leven?
 • Wat is mijn volgende stap?

De antwoorden zitten in jou. Klaar om als een diamant ontgonnen te worden.

Ik werk voornamelijk met:

 • mensen in de midlife die voor keuzes staan, zichzelf willen her-ijken en meer in flow willen geraken met het leven
 • 50-plussers die zich afvragen welke legacy ze willen nalaten, en hoe ze ‘het laatste blok van hun carrière’ zo betekenisvol en vervullend mogelijk kunnen invullen
 • jongeren die betekenis en richting zoeken
 • mensen die nog straffer het verschil willen maken in onze snel veranderende wereld.

Cliënten getuigen

‘‘De rust en zuiverheid waarmee Peter coacht brachten me dichter bij mijn kern. Door de ruimte die hij me gaf, konden blokkades transformeren en vond integratie plaats. Mijn levensmissie ontdekken was zo’n openbaring voor mij, mijn leven gaat meer en beter stromen. Dankbaar ben ik voor deze transformerende reis met jou, Peter.’

– Sushma Ramkhelawan Zaakvoerder ‘Hart for Her’ (regio Utrecht).” –

‘Ik ervaar mijn levensmissie als de rode draad waar ik al mijn woorden, gedachten en daden op afstem. De onrust die ik voorheen ervaarde, heeft plaats gemaakt voor rust, vertrouwen, kracht, visie en heel veel zin om te creëren met mijn heldere levensmissie als kompas. Dankjewel, Peter, dat je mij op een bijzonder fijne en integere manier de ruimte bood om bij mijn eigen wijsheid te komen.’

– Gerlinde Cooymans
Loopbaancoach en bestuurder  van het loopbaancentrum Heart@Work (regio Antwerpen) –

"Het kennen van mijn levensmissie geeft me rust, richting en zelfvertrouwen!"

– Anke –

Je uitnodiging om diep in mezelf te gaan kijken en voelen wat ik precies wil/nodig heb/wat mijn richting moet zijn heeft goed gewerkt. Ik ben helemaal klaar om helemaal in mijn zelfstandige project te gaan duiken. Ik ben benieuwd wat dat gaat brengen.

– Nele –

"Nu mijn missie helder is, voel ik me sterk en stevig met mijn beide voeten stevig op de grond staan. Mijn levensmissie geeft me richting, doet me glimlachen en maakt dat ik liefdevoller en met meer plezier in het leven sta."

– Jan –

Praktisch

De sessies vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk in Bierbeek (bij Leuven). Bij goed weer kunnen we ook buiten werken. Ook online begeleiding via Zoom werkt perfect.

De frequentie en intensiteit van de begeleiding laten we helemaal afhangen van jouw innerlijk proces. De ene keer zullen de sessies snel op elkaar volgen, een andere keer is het juist goed enige tijd tussen te laten.

Meestal starten met een basispakket van vier sessies dat we samenstellen al naargelang je noden.

Wat ik als coach verder voor jou kan betekenen:

 • alle wijsheid, kennis en ervaring die ik opdeed op vlak van Purpose, zingeving, innerlijke leiderschap, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en coaching
 • mijn kracht als begeleider bestaat erin dat ik zowel sterk ben in het coachen van het ‘zijn’ (levensmissie, identiteit, kunnen zijn met wat is) als in het ‘doen’ (neerzetten, no-nonsense en down-to-earth)
 • korte stevige opvolggesprekken tussendoor zodat jij je focus houdt
 • ik ben jouw persoonlijk klankbord en stok achter de deur tijdens dit traject
 • ik school mezelf voortdurend bij in hoger genoemde topics

Wat ik verder van jou vraag:

 • transparantie
 • bereid zijn te vertragen en naar jezelf te kijken
 • portie gezonde zelfdiscipline

​Het traject kan van start gaan wanneer jij er klaar voor bent.

Loopbaancheques

Ik ben een erkend loopbaanbegeleider via het loopbaancentrum Heart@Work. Dat betekent dat je de loopbaancheques van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling (VDAB) kan inzetten voor (een deel) van de begeleiding.

Voorwaarde is dat je zelfstandige of werknemer bent en in Vlaanderen of Brussel woont.

Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque. Je hebt recht op twee cheques elke zes jaar. Contacteer me om te weten of je hiervoor in aanmerking komt.